Followers

Google+ Followers

Customade beading vivadea 2014

Cara membuat replika rose yang cantik!


Hi semua,

Korang semua tahu tak tentang KRAF KAIN FELT?? bagi yang tak tahu saya selitkan sedikit gambar2 hasil kraf daripada kain felt ok:








See?? sangat cantik dan REAL kan??? Korang tau tak felt ni boleh menjana income dan bukan sekadar hobi biasa??? dan korang boleh buat gift, headband, pin tudung, coin bag, hp holder, macam2 lagi melalui  hasil tangan korang sendiri untuk kawan2, famly or yang tersayang...

Dan nak buat semua ni mudah sangat yang penting kena sabar dan minat. Tu je rahsianya. Bila dah minat semua mesti jadi, Insyaallah.

Apa yang korang perlu lakukan sebagai langkah permulaan ialah taip jer kat google template untuk felt craft samada nak flower felt ke, sushi felt ke, semua boleh. Then print template supaya hasilnya kemas , potong kain ikut ukuran yang di print tadi. Selain tu banyak tutorial kat google cara nak buat . Just follow the step k

Saya mencuba kraf felt ni dengan menyiapkan bunga ros untuk projek VIVADEA Nov tahun ni dengan kawan saya. Harap semuanya berjalan lancar. Kreativiti pun penting tau. ^_^

my cutie rose

rose yang banyak dan comell



0 comments:

 

Follow by Email

Diya Vivadea Copyright © 2009 Flower Garden is Designed by Ipietoon for Tadpole's Notez Flower Image by Dapino